Senatorul Eckstein Kovacs Peter, “Omul anului” la Gala Premiilor Gay

Senatorul Eckstein Kovacs Peter, “Omul anului” la Gala Premiilor Gay
“Îţi dau un dolar, dacă îmi faci un masaj”, “Dacă mă faci să râd, îţi dau şase dolari” – acestea au fost câteva dintre anunţurile care au împânzit clubul Angels, sâmbătă seara, odată cu încheierea evenimentului “Serile filmului gay”, aflat la cea de-a cincea ediţie în Cluj-Napoca.

La eveniment au participat aproximativ 200 de reprezentanţi ai comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali – n.red.). “La intrarea în club au primit câte zece dolari de jucărie, iar câştigătorul a obţinut ca premiu 350 de lei şi o sticlă de whisky. Am avut şi un premiu de consolare: o sticlă de gin”, a declarat Lucian Dunăreanu, directorul executiv al asociaţiei “Be an Angel”, ce militează pentru drepturile homosexualilor în Cluj.

 

“Interesul era ca fiecare să strângă cât mai mulţi dolari. Am avut însă o regulă foarte strictă. Am interzis serviciile sexuale în cadrul concursului”, a declarat Dunăreanu care a adăugat că locul întâi în acest an a fost obţinut de un tânăr din Zalău.

 

 “Am strâns 600 de dolari.  Concursul a fost foarte fain. Am avut multă atracţie la fete şi la băieţi”, a declarat Nicolae Săvean Prodan, de 20 de ani, marele câştigător al concursului. De asemenea, ieri seară, în cadrul Galei Premiilor Gay, au fost premiate persoanele ce s-au implicat în sprijinirea comunităţii gay. ”Omul anului” a fost desemnat senatorul clujean Peter Kovacs Eckstein, iniţiatorul legii parteneriatelor civile. în cadrul Galei a fost aleasă şi ”cea mai gay piesă”, premiul fiind revendicat de piesa ”Tu” a Danei Nălbaru.

Comenteaza