ÎNCEPE ANUL CU DREPTUL! - concurs „Clujana" şi Realitatea FM Cluj

ÎNCEPE ANUL CU DREPTUL! - concurs „Clujana
Citeşte în fiecare zi Ziua de Cluj (ediţia tipărită), intră pe pagina de Facebook a Ziua de Cluj, facebook.com/ziuadecluj, apoi ascultă matinalul Realitatea FM Cluj şi poţi câştiga un voucher de 200 de lei valabil în magazinele „Clujana" din Polus Center şi Piaţa 1 Mai!

REGULAMENT CONCURS

CÂŞTIGĂ SĂPTĂMÂNAL, PRIN TRAGERE LA SORŢI, UN VOUCHER DE 200 DE LEI valabil în magazinele „Clujana" din Polus Center (Floreşti) şi Piaţa 1 Mai (Cluj-Napoca).

Ascultă în fiecare dimineaţă Matinalul de la Realitatea FM Cluj, pe 92,8 FM, între orele 7 şi 10 şi sună la 0364.110.547 (număr cu tarif normal) pentru a participa la concurs. Vei fi întrebat care este PAROLA ZILEI. Primul ascultător care va da răspunsul corect va fi înscris automat la tragerea la sorţi din săptămâna respectivă. Concursul va avea 5 etape, care se vor finaliza prin trageri la sorţi în 11 decembrie 2015, 18 decembrie 2015, 23 decembrie 2015, 8 ianuarie 2016 şi 15 ianuarie 2016.

PAROLA ZILEI va fi publicată în fiecare dimineaţă în ediţia tipărită Ziua de Cluj şi pe pagina de Facebook a Ziua de Cluj, www.facebook.com/ziuadecluj.

Nu se oferă contravaloarea în bani a premiilor câştigate (premiile constau în câte un voucher de 200 de lei valabil în magazinele „Clujana" pentru achiziţia de încălţăminte). În cazul în care produsul pe care doriţi să îl cumpăraţi depăşeşte valoarea de 200 de lei, va trebui să achitaţi diferenţa direct în magazin.

Despre „Clujana":

Situată În centrul Transilvaniei, într-o regiune cu mare potenţial de dezvoltare, societatea a avut în perioada de peste un secol de la înfiinţare mai multe denumiri:
• Fabrica de Piele - „FRAŢII RENNER & CO"
• Uzinele „DERMATA"
• Fabrica de Încălţăminte „JANOS HERBAK"
• Fabrica de Piele şi Încălţăminte Cluj
• S.C. „CLUJANA" S.A.

Vestită pentru fiabilitatea produselor sale, o lungă perioadă de timp „Clujana" a fost identificată drept cea mai mare fabrică de pielărie şi încălţăminte din România, în anii '80-'90.

Datorită tehnicii şi calificării foarte bune a personalului, „Clujana" respectă în totalitate normele de calitate şi igienă, produsele fiind executate în totalitate din piele.

S.C. „Clujana" S.A., societate comercială la care Consiliul Judeţean Cluj deţine calitatea de acţionar majoritar, are în prezent 6 benzi de cusut şi 2 benzi de tălpuit. Cea de-a şasea bandă a fost înfiinţată în ultimul an ca urmare a cererii crescute pentru producţia de încălţăminte din partea clienţilor „Clujana" şi a nevoii de eficientizare a activităţii.

Un număr important de angajaţi este reprezentat de muncitorii calificaţi, dar şi necalificaţi, care îşi desfăşoară activitatea în producţia specifică societăţii noastre.

„Clujana" are o capacitate de producţie de 1.500 de perechi de încălţăminte pe zi. La acest volum de producţie contribuie un număr de 370 de angajaţi care lucrează în societate.

Pentru a menţine un nivel calitativ ridicat al produselor fabricate, „Clujana" a investit în ultimii 2 ani 244.500 de lei în utilaje.

Sortimentele de încălţăminte marca „Clujana" acoperă o gamă variată şi se adresează unei arii largi de consumatori: femei, bărbaţi, adolescenţi şi cadre militare. În acest sens, „Clujana" îşi propune să satisfacă orice comandă care să se plieze în intregime pe preferinţele şi nevoile clienţilor, urmărind pieţe precum cele din Italia, Franţa, Olanda, Germania şi altele.

Pe porţile fabricii „Clujana" ies zilnic produse realizate atât sub marcă proprie, cât şi în urma unor comenzi consistente pentru alte mărci.

„Clujana" deţine două magazine în Cluj: 

• Piata 1 Mai Nr. 4-5, Cluj-Napoca
• Polus Center, str. Aurel Vlaicu Nr. 492-500 , comuna Floreşti (foto sus)

Brandul „Clujana" are o identitate vizuala care reuneşte moştenirea trecutului cu spiritul modern. Sigla „Clujana" aduce în actualitate vechea identitate vizuală, imprimându-i un caracter dinamic şi contemporan.

 

Comenteaza