Foto Traficanții de droguri din Cluj: 17 mandate de aducere și 35 de percheziții domiciliare

Acțiunea poliţiştilor din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate şi a procurorilor DIICOT efectuată, miercuri dimineaţă la nivelul întregii ţări, s-a lăsat 17 mandate de aducere și 35 de percheziții domiciliare la traficanții de droguri din Cluj. 
 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea ilicită a mai multor persoane implicate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deţinere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 5 octombrie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 35 de percheziții domiciliare, în municipiile Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, la mai multe persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni pe linia traficului ilicit de droguri și substanțe interzise.

Astfel, au fost puse în executare 17 mandate de aducere și vor fi audiate mai multe persoane, în calitate de martor. Acțiunea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În acţiunile de combatere a traficului de droguri din judeţul Cluj au participat și polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Târgu Mureș și Oradea, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, precum și două echipaje canine din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza