9 persoane decedate și 10 persoane rănite. MAI: „Două accidente grave s-au produs astăzi... vă rugăm să conduceți prudent”

9 persoane decedate și 10 persoane rănite. MAI: „Două accidente grave s-au produs astăzi... vă rugăm să conduceți prudent”

Nouă persoane au murit în două accidente care au avut loc duminică, pe drumurile județene din România. 

„Două accidente grave s-au produs astăzi, în județele Bacău și Bihor.

Din păcate, bilanțul este absolut tragic: 9 persoane decedate, dintre care 2 copii, și 10 persoane transportate la spital! 9 vieți pierdute în doar câteva clipe de neatenție! Doar în această dimineață!

Viteza, neatenția și alcoolul la volan au consecințe dintre cele mai grave!

VĂ RUGĂM SĂ CONDUCEȚI PRUDENT!

NU VĂ PUNEȚI VIAȚA ÎN PERICOL PENTRU CÂTEVA MINUTE CÂȘTIGATE ÎN TRAFIC!

Drum bun tuturor!” a transmis Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook. 

ACCIDENT BACĂU

 7 persoane au murit și cel puțin 5 sunt rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Potrivit ISU Bacău, printre cei decedați sunt și doi copii.

În autoturism se aflau 5 persoane - 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte. Circulația în zonă este blocată, a precizat, la Digi24, prefectul județului Bacău, Leonard Bulai. 

Şapte persoane au decedat în accidentul produs, duminică, pe DN2 Bacău - Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, potrivit ISU Bacău.

"Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău - 1 minor şi 4 adulţi", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, potrivit digi24.ro.

ACCIDENT BIHOR

"ISU Crișana a mobilizat 4 echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare, ambulanță și autospecială cu apă și echipajul ATI. De la ambulanță s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD. Victimele rămase în viață au fost asistate medical și transportate la UPU", a precizat Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Un accident s-a produs duminică pe DN 19 Oradea - Carei, la kilometrul 9+200 de metri, la ieşire din localitatea Biharia, judeţul Bihor. Doi oameni au murit în urma impactului, iar alți trei sunt răniți. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19 Oradea-Carei, la kilometrul 9+200 de metri, la ieşire din localitatea Biharia, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

Potrivit DIGI24.RO, circulația în zonă a fost blocată și urmează să fie reluată în cel mai scurt timp. 

Comenteaza