Alte întrebări pentru IPJ Cluj: A fost testat pentru droguri Culiţă Sterp? Au fost ridicate plicuri cu substanţe din maşina manelistului?

Alte întrebări pentru IPJ Cluj: A fost testat pentru droguri Culiţă Sterp? Au fost ridicate plicuri cu substanţe din maşina manelistului?
| Foto: https://www.fanatik.ro/

În cazul accidentului produs de Culiţă Sterp în Cluj-Napoca, jurnaliştii clujeni au insistat în dimineaţa de vineri, 18 noiembrie, să afle de la IPJ Cluj dacă manelistului i-au fost recoltate probe şi pentru depistarea drogurilor în organism. Întrebarea a fost adresată în mod repetat şi cu o zi înainte.

După o zi în care grupul de comunicare cu presa al IPJ Cluj a fost bombardat cu zeci de mesaje şi întrebări despre accidentul provocat de manelistul Culiţă Sterp, presa locală a insistat şi în dimineaţa următoare, dorind să afle răspunsul la o altă necunoscută: "A fost testat cu Drugtest? Care au fost rezultatele?". 

"La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML", a transmis IPJ Cluj vineri dimineaţa.  

Tot cu o zi în urmă a circulat zvonul că în maşina manelistului poliţia ar fi găsit un plic cu un praf despre care nu se ştia cu exactitate ce conţinea. Biroul de comunicare cu presa al IPJ Cluj a infirmat informaţia. "Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe", a precizat IPJ Cluj. 

Amintim că manelistul Culiță Sterp a fost depistat cu viteză pe Calea Florești, înainte de accidentul din Piața Avram Iancu, dar a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Artistul a fost surprins cu o viteză de 96 km/h în localitate. Acesta a şi fugit de la locul accidentului. IGPR a anunţat joi seara că manelistul a fost reținut pentru 24 de ore.

Comenteaza