A îngropat PNL Cluj securea războiului? Noul prefect UDMR spune că a fost felicitat de Emil Boc prin WhatsApp

A îngropat PNL Cluj securea războiului? Noul prefect UDMR spune că a fost felicitat de Emil Boc prin WhatsApp
| Foto: Facebook

Tasnádi István Szilárd a dezvăluit că primarul Clujului i-a trimis un mesaj de felicitare.

După numirea noului prefect de Cluj, Emil Boc era foc și pară: „Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL, față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la acest partid din 2005 până în 2012, șapte ani de zile, dar niciodată Clujul nu a fost umilit… ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice care au adus scor politic la partid. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi, în zestrea generală a PNL la toate alegerile", declara primarul Clujului.

Acum, se pare că Emil Boc ar fi revenit la sentimente mai bune și l-ar fi felicitat pe WhatsApp pe noul prefect UDMR-ist: "Vreau să-I asigur, atât pe domnul primar cât şi pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean că eu voi fi la dispoziţia dumnealor. Eu îmi doresc să muncesc pentru judeţ. Nu am o problemă cu partidele, cu etniile. Mi-a scris un mesaj pe WhatsApp de felicitare, domnul primar, motiv pentru care îi şi mulţumesc", a declarat Tasndi Istvan-Szilard, potrivit Mediafax

Reamintim că numirea la Cluj a unui prefect UDMR a stârnit un adevărat scandal în PNL

Vezi și: Rareș Bogdan, de partea lui Tișe și Boc în scandalul numirii unui prefect UDMR la Cluj. "Nu îl înțeleg pe Kelemen Hunor, sunt puțin dezamăgit”

Comenteaza