A murit fostul primar din Câmpia Turzii, Gheorghe Giurgiu

A murit fostul primar din Câmpia Turzii, Gheorghe Giurgiu
| Foto: Facebook.com/primaria.campiaturzii

Fostul primar al municipiului Câmpia Turzii din perioada 1996-2000, Gheorghe Giurgiu, s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani.

„Drum lin către eternitate, Gheorghe GIURGIU! Municipiul Câmpia Turzii a pierdut astăzi un om de mare valoare, în persoana domnului Gheorghe Giurgiu. Fost primar al municipiul nostru, Gheorghe Giurgiu s-a născut în anul1936 în comuna Luna și avut ca bază meseria de Inginer mecanic. În cadrul ISCT a deținut mai multe funcții de conducere, la diverse secții, printre care Bare Trase, Atelierul Mecanic sau Laminorul 1, dar a fost și director adjunct al Combinatului Metalurgic.

Între anii 1996-2000, Gheorghe Giurgiu în calitate de primar aprobă Planul Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism. În perioada cât a fost primar, Câmpia Turzii a devenit municipiu - în anul 1998. În timpul mandatului său, au fost executate lucrări de îmbunătăţire a alimentării cu apă potabilă a localităţii, modernizarea centralelor termice și înfiinţarea Direcţiei Economice.

Moștenirea lăsată în urmă de acest mare om va fi rememorată cu plăcere și nostalgie în anii ce vor urma, amintindu-ne mereu de ceea ce a însemnat Gheorghe Giurgiu pentru comunitate. Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce un omagiu sincer personalității - Gheorghe Giurgiu - și transmite, totodată, condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții primăriei Câmpia Turzii.

Comenteaza