A sărit cu maşina peste bordura separatoare. Patru persoane la spital

A sărit cu maşina peste bordura separatoare. Patru persoane la spital

Pe DN1 (E81) Cluj-Turda, sâmbătă seara, în zona comunei Tureni, județul Cluj, conducătorul unui autoturism a colizionat parapetul median, a pătruns pe sensul opus și a lovit un autoturism.

Conform reprezentantilor Ipj Cluj, din primele informații, o conducătoare auto de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa de DN1 E60, în interiorul localității Tureni, din direcția Turda spre Cluj-Napoca, ar fi trecut peste bordura care separă cele două sensuri de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul care se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 64 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tinerei de 23 de ani, precum și a doi pasageri din autoturismul condus de aceasta, respectiv o femeie de 24 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Cluj-Napoca. Totodată în urma impactului, a fost rănită și o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. Aceștia au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Etichete
Comenteaza