Video Foto A venit vacanța la Royal School in Transylvania! Mesajul președintelui Fundației School for Europe

Școala internațională Royal School in Transylvania din Cluj-Napoca a tras cortina peste al cincilea an de existență a școlii, la finalul săptămânii trecute, marcând astfel începutul vacanței de vară.

Cu această ocazie, președintele Fundației School for Europe, Erika Hristea, a transmis un mesaj de suflet elevilor și profesorilor școlii:

”Astăzi, se încheie un nou an școlar, cel de-al cincilea din cadrul existenței școlii noastre, un an cu adevărat deosebit din foarte multe puncte de vedere.

Provocările pe care le-am întâlnit, pe toate planurile de altfel, dar care ne-au amintit de puterea și capacitatea de a ne adapta constant, ba chiar de a ne autodepăși, ne demonstrează că suntem un colectiv unit, care își urmează necontenit țelul: acela de a dezvolta o școală unică în această parte a lumii, atât prin ambianța plăcută creată, a unui cadru familial si vesel, cât mai ales prin educația oferită.

Totodată, demonstrează un alt aspect notabil: avem grijă unii de ceilalți, ascultându-ne, ajutându-ne și luând împreună cele mai potrivite decizii.

Deși încă nu știm exact cum anume se va desfășura noul an școlar, un lucru este cert: privim cu încredere în viitor, încurajați atât de noile facilități aflate în dezvoltare, cât și de faptul că din ce în ce mai mulți oameni minunați sunt atrași în jurul acestui proiect.

Vă asigurăm că prioritatea noastră numărul unu este să îi ajutăm pe copiii noștri, ca într-un mediu sigur și plăcut, să devină cea mai bună versiune a lor.

Vă doresc o vacanță minunată, să ne revedem cu bine în 31.08.2020, când începem să scriem o nouă filă din povestea Royal School!”, a declarat președintele Fundației School for Europe, Erika Hristea.

Royal School in Transylvania, şcoala internaţională din Cluj-Napoca, centru acreditat de examinări Cambridge, cu predare exclusiv în limba engleză, a deschis înscrierile pentru noul an şcolar 2020-2021 pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani, aşteptându-i cu noi facilităţi dezvoltate la cele mai înalte standarde: peste 13 mp/elev suprafaţă interioară şi peste 7 mp/elev curte exterioară.

Royal School in Transylvania este o școală membră a Council of British International Schools (COBIS),  organizație oficială care acreditează proiecte educaționale ce folosesc ca limbă de predare engleza, în afara Marii Britanii. COBIS asigură educație de înaltă calitate la nivel global în peste 270 de școli din întreaga lume. În România, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) a înregistrat Royal School in Transylvania ca școală internațională pentru ciclurile primar, gimnazial și liceal.

Cântec de vacanţă

Staff-ul Royal School in Transylvania a marcat debutul vacanţei cu un videoclip vesel şi amuzant:

Comenteaza