Update Foto Accident cu răniți în Tureni. O mașină a fost aruncată-n decor de un microbuz

Un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane a avut loc luni în Tureni, pe sensul de mers spre Cluj-Napoca.

UPDATE / IPJ: Un conducator auto de 25 de ani din loc.Bâra/MS in timp ce conducea o autoutilitara pe directia Turda-Cluj-Napoca, pe un sector de drum in panta, la intrarea in loc.Tureni, nepastrand distanta de siguranta fata de auto care circula in fata sa, si care era condus de o femeie de 45 de ani, din loc.Reteag/BN, a intrat in coliziune fata-spate cu auto respectiv. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat in afara partii carosabile. A rezultat rănirea unei persoane, pasager față in autoturism.

ISU: Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate, în jurul orei 14.30, ca urmare a unui accident ruter, produs pe raza localității Tureni. Pompierii au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, iar ocupanții ieșiți din acestea. Au fost consultate trei persoane de către echipajele SMURD, dintre care două femei au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente și cooperante. Cea de-a treia persoană, un bărbat, a refuzat transportul la spital.

___________________________________________

Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.
Potrivit polițiștilor, ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane din autoturismul care a fost proiectat în afara părții carosabile.

Comenteaza