Video Accident cumplit la Tureni. Un bărbat de 44 de ani a murit sub un val de pământ care s-a surpat peste el

Accident cumplit la Tureni. Un bărbat de 44 de ani a murit sub un val de pământ care s-a surpat peste el
| Foto: Captura video ISU Cluj

Pompierii ISU Cluj a fost solicitaţi ieri seară, în jurul orei 20.30, la o intervenţie care s-a produs între localitățile Tureni și Petrești. Un val de pământ s-a surpat peste un bărbat la o adâncime de 4 metri. 

O autospecială, un echipaj SAJ și două buldoexcavatoare din cadrul primăriei Tureni au acţionat câteva ore aseară pentru a scoate un bărbat surprins sub un mal surpat de pământ, la o adâncime de cca 4 m.

Bărbatul era în stare de inconștiență, în momentul sosirii pompierilor, și era acoperit de pământ până la nivelul gâtului.

Pompierii au făcut foarte mari eforturi să-l extragă pe bărbat de sub pământul surpat. Escavatoarele au putut fi utilizate până la un moment dat, iar apoi pământul a putut fi scos cu lopeți și alte ustensile. Buldoexcavatoarele au fost utilizate pentru a stabiliza malurile șanțului, iar pompierii au acționat cu lopeți, o mistrie și chiar cu mâinile goale pentru a putea extrage bărbatul de sub pământ.

În cele din urmă bărbatul, de cca 40 de ani, a fost scos de sub pământ. Dar acesta prezenta deja rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare, anunţă ISU Cluj

Comenteaza