Accident grav în Bulgaria, în care a fost implicat un autocar românesc: 4 morţi şi 9 răniţi

Accident grav în Bulgaria, în care a fost implicat un autocar românesc: 4 morţi şi 9 răniţi

Un accident grav a avut loc între un autocar înmatriculat în România şi o maşină din Olanda, în jurul orei 2.00, pe drumul către Veliko Tarnovo - Ruse, pe tronsonul dintre satele Kutsina şi Polikraishte, potrivit nova.bg.

„Potrivit informaţiilor obţinute de reprezentanţii ambasadei până în prezent, în urma acestui accident patru persoane, între care trei cetăţeni români, au decedat şi nouă au fost rănite.  Persoanele rănite au fost transportate la o unitate medicalã din zonă. Ancheta autorităţilor bulgare cu privire la acest accident este în desfăşurare. O echipă consulară din cadrul misiunii diplomatice de la Sofia s-a deplasat la locul accidentului şi la spitalul din Veliko Tarnovo  pentru a acorda asistenţă consulară. Autorităţile competente bulgare au informat, de asemenea, că procesul de identificare a tuturor victimelor este încă în desfăşurare”, a transmis MAE, la solicitarea news.ro.

Potrivit primelor informaţiilor, autocarul condus de un cetăţean turc, a lovit maşina cu pasageri care oprise pe banda de urgenţă şi apoi s-a lovit de un copac.   Secţiunea de drum a fost temporar închisă, până după-amiază. Poliţia, pompierii şi echipele de intervenţie se află la faţa locului.

În total, 25 de persoane călătoreau cu autocarul românesc. Cei doi şoferi au fost reţinuţi. Ancheta va fi preluată de Serviciul Naţional de Investigaţii din Bulgaria. 

Etichete
Comenteaza