News alert Accident între un TIR și un autotren. TIR-ul a ajuns pe linia ferată, fiind lovit de trenul Cluj-Oradea. Două persone, îngrijiri medicale

Accident între un TIR și un autotren. TIR-ul a ajuns pe linia ferată, fiind lovit de trenul Cluj-Oradea. Două persone, îngrijiri medicale
Două mașini, lovite de tren în județul Cluj
Două mașini, lovite de tren în județul Cluj
Două mașini, lovite de tren în județul Cluj

Un accident feroviar a avut loc în localitatea Bologa din Cluj.

UPDATE: "Am înțeles că inițial a avut loc un accident rutier între un autoturism și un autocamion, ultimul ieșind în afara părții carosabile in apropierea căii ferate, iar la scurt timp după aceasta a fost acroșat de o garnitura de tren. Din câte am înțeles, au fost doar doi călători în tren", a declarat ISU Cluj.

---------------------------------------

"Sunt consultați șoferul unui autocamion și al unui autoturism, care au fost acoșate de o garnitură de tren în apropiere de localitatea Bologa. Cei doi erau ieșiți din autovehicule, conștienți și cooperanți, acuzau dureri la nivelul spatelui / zonei lombare", transmite ISU Cluj. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Cluj, pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren. În urma impactului, autotrenul a ajuns în gabaritul căii ferate, pe magistrala 300, între stațiile CF Aleșd și Huedin, iar un tren de călători, care circulă pe relația Oradea – Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu autotrenul în cauză. Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autotrenului, acesta fiind conștient. Circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 300. Se estimează ca circulația feroviară să revină la normal în 60 de minute.

Comenteaza