Video Foto Accident la Gilău pe Autostrada A3 Transilvania. Doi bărbați și o femeie au ajuns la spital

O mașină și o autoutilitară au fost găsite avariate la Gilău județul Cluj, duminică seara, în urma unui accident rutier care a avut loc pe breteaua de acces pe Autostrada A3.

Trei persoane au fost transportate la spital, iar alte șase au primit îngrijiri medicale în urma accidentului care s-a produs în apropiere de localitatea Gilău.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe breteaua de acces pe autostrada A3, în apropiere de localitatea Gilău.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 18.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi bărbați și o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza