Accident la Tureni! O persoană a fost descarcerată

Accident la Tureni! O persoană a fost descarcerată
| Foto: IPJ Cluj

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 12.40, pentru a descarcera și acorda asistență medicală unei persoane rămase încarcerate, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Tureni, informează ISU Cluj.

"O conducătoare auto de 40 ani, din municipiul Turda, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Turda spre Cluj-Napoca, în localitatea Tureni, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, lovindu-se de un parapet. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă", transmite IPJ Cluj.

Pompierii sosiți la locul accidentului au găsit o femeie încarcerată pe bancheta din spate, care prezenta multiple traumatisme. Aceasta era în stare de conștiență și cooperantă.

Pompierii au acționat pentru asigurarea accesului salvatorilor către victimă și pentru a o extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite. Femeia a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital.

Femeia rănită care a fost descarcerată are 64 de ani şi este din municipiul Turda. Aceasta a fost pasageră în autovehiculul avariat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Comenteaza