Update Video Accident MORTAL la Negreni după o depășire neregulamentară: Una dintre cele 6 victime ale accidentului și-a pierdut viața. Avea 17 ani

Accident MORTAL la Negreni după o depășire neregulamentară: Una dintre cele 6 victime ale accidentului și-a pierdut viața. Avea 17 ani
| Foto: captura video - ISU Cluj

Un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme a avut loc duminică în jurul orei 22, în localitatea Bucea, comuna Negreni, județul Cluj. Una dintre victimele accidentului, care avea doar 17 ani, a murit. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit duminică seara la un accident rutier petrecut în localitatea Bucea, comuna Negreni, județul Cluj. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane. 

”Din primele informații, o persoană este inconștientă. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ”, au transmis inițial pompierii de la ISU Cluj, anunțând că misiunea este în dinamică și că vor oferi ulterior alte informații.

La intervenție au fost trimise din primul moment două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Echipajele lor au aplicat imediat manevrele de resuscitare persoanei care era inconștientă. 

Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare unei minore, iar în sprijin a fost trimisă și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2, a transmis ISU. 

În ciuda manevrelor de resuscitare care au durat aproximativ o oră, din păcate, medicii au declarat decesul minorei. Victima minoră avea 17 ani, a mai anunțat ISU Cluj duminică seara. Celelalte victime erau conștiente, cooperante și au refuzat transportul la spital, a precizat USU Cluj.  

UPDATE IPJ Cluj:

Poliţiştii clujeni au transmis care a fost cauza producerii accidentului de duminică seara. "La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea.

Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din contrasens, condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative", a transmis IPJ Cluj, precizând faptul că circulația s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ după producerea accidentului de la Negreni. 

Comenteaza