ACCIDENT MORTAL pe DN1. Călăreţ acroşat de o maşină şi ucis de alta, care circula pe acelaşi sens

ACCIDENT MORTAL pe DN1. Călăreţ acroşat de o maşină şi ucis de alta, care circula pe acelaşi sens

Un accident grav s-a produs joi seara, pe DN1R, în afara localității Călata, judeţul Cluj, în jurul orei 19.30. Un bărbat şi-a pierdut viaţa. 

Un bărbat care se deplasa călare pe un cal joi seara, pe DN1R, a fost lovit de un autoturism. În urma impactului omul a căzut pe şosea, iar un alt autoturism care circula pe acelaşi sens de mers a trecut peste el, iar impactul i-a fost fatal. 

"Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului s-a stabilit că un bărbat, de 36 de ani, care se deplasa călare pe un cal, pe direcția Huedin înspre Călata, ar fi fost acroșat de un autoturism condus în aceeași direcție, de un bărbat, de 80 de ani.

Ulterior, bărbatul ar fi fost lovit de un alt autoturism, condus din sensul opus. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani", a transmis IPJ Cluj joi seara, într-o comunicare pentru mass-media. 

Potrivit informaţiilor infohuedin.ro, medicii ar fi încercat resuscitarea victimei, însă manevrele de resuscitare nu au avut succes.  

Şi cabalina ar fi suferit răni grave în accident, iar poliţiştii din Huedin, prezenţi la faţa locului ar fi  depus eforturi mari pentru a găsi un medic veterinar pentru a putea ajuta animalul rănit.

În cele din urmă calul a fost luat de pe şosea de familia victimei decedate, iar trupul bărbatului de 36 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei, a transmis infohuedin.ro.  

Comenteaza