Foto ACCIDENT pe Autostrada A10 cu victimă încarcerată

ACCIDENT pe Autostrada A10 cu victimă încarcerată
ACCIDENT pe Autostrada A10 cu victimă încarcerată
ACCIDENT pe Autostrada A10 cu victimă încarcerată

O intervenție la un accident rutier petrecut pe autostrada A10 a avut loc în cursul nopţii trecute, anunţă ISU Cluj. Pentru una dintre victime a intervenit descarcerarea. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute la un accident petrecut în zona km62 de pe autostrada A10.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate și în care se afla o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care necesita extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la spital. Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, dintre care un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a informat ISU Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza