Foto Accident rutier GRAV în Cluj. S-a izbit pe contrasens de o autoutilitară. Două victime, încarcerate, cu traumatisme multiple

Accident rutier GRAV în Cluj. S-a izbit pe contrasens de o autoutilitară. Două victime, încarcerate, cu traumatisme multiple
Accident rutier GRAV produs în Cluj. Trei persoane au ajuns la spital
Accident rutier GRAV produs în Cluj. Trei persoane au ajuns la spital
Accident rutier GRAV produs în Cluj. Trei persoane au ajuns la spital
Accident rutier GRAV produs în Cluj. Trei persoane au ajuns la spital

O autospecială cu modul descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs în localitatea Luncani, comuna Luna din judeţul Cluj.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar la fața locului au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate. În ultimul dintre acestea se aflau încarcerate un bărbat și o femeie, care prezentau mai multe traumatisme și erau în stare de conștiență, cooperante. 

S-a acționat imediat cu sculele hidraulice pentru a se tăia și extrage, cele două persoane încarcerate, folosind echipamentele speciale, astfel încât se nu le fi agravate leziunile suferite. Victimele au fost preluate de ambulanțe și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Un al doilea bărbat a fost consultat la locul accidentului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Pompierii au acționat pentru descarcerare, acordarea primului ajutor calificat și au sprijinit eliberarea căii rutiere pentru a se putea relua traficul rutier în siguranță, a transmis ISU Cluj.

Ce s-a întâmplat de fapt la locul accidentului? "Un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din județul Covasna, care se deplasa pe DN15 E60, din direcția Luduș spre Turda, ajuns în localitatea Luncani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat de 30 de ani, din județul Galați. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza