Moisin: Administraţia locală din Cluj, cu 50 de ani în urma Italiei

Moisin: Administraţia locală din Cluj, cu 50 de ani în urma Italiei
Moisin a menţionat în această dimineaţă că municipiul Cluj-Napoca este înfrăţit cu două regiuni din Italia şi că "mai bine înveţi din greşelile altora"
Oraşul Cluj-Napoca se află în urma Italiei cu 50 de ani, în ce priveşte administraţia locală, a recunoscut astăzi viceprimarul Radu Moisin, prezent la un seminar în care bunele-practici din administraţia locală din Italia sunt analizate la Cluj. Moisin a precizat, în schimb, că se fac eforturi susţinute pentru ca decalajul să fie surmontat.

Moisin a menţionat în această dimineaţă că municipiul Cluj-Napoca este înfrăţit cu două regiuni din Italia şi că "mai bine înveţi din greşelile altora". "Suntem la 50 de ani diferenţă de Italia, dar învăţăm", a mai spus viceprimarul.

Seminarul de astăzi, "Eficienţa administraţiilor şi a serviciilor publice: exemple de bune practici şi standarde internaţionale de gestiune" de la hotelul Opera Plaza, este organizat de Asociaţia pentru Cooperare Transilvania-Italia, sub  patronajul Instituţiei Prefectului din Cluj.
Comenteaza