120.000 de lei de la primărie pentru activitatea SMURD

120.000 de lei de la primărie pentru activitatea SMURD

Primăria Cluj-Napoca (PCN) va sprijini în 2020 activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), alocând 120.000 de lei.  

Proiectul se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 10 ianuarie. ”Așa ca și în anii trecuți, și anul acesta PCN și Consiliul Local continuă sprijinirea voluntarilor care activeaza în Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

În următoarea ședință a CL va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind alocarea, de la bugetul local, a sumei de 120.000 de lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru sprijinirea activității SMURD, contând în acordarea a două mese/zi (prânz și cină), pentru 10 persoane”, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.

Masa pentru cele 10 persoane care efectuează servicii de urgență va fi asigurată de Cantina de ajutor social și pensiune Cluj-Napoca. Suma este similară cu cea alocată și în 2019 de la bugetul local pentru asigurarea a două mese pe zi pentru membrii echipajelor SMURD Cluj-Napoca.

Totodată, anul trecut, primăria și consiliul local au alocat 400.000 de lei pentru asigurarea combustibilului, a pieselor de schimb, a reparaților și activităților de întreținere a autospecialelor SMURD din oraș.

Comenteaza