3 milioane lei pentru aparate de fitness noi la Cluj-Napoca

3 milioane lei pentru aparate de fitness noi la Cluj-Napoca

Primăria cumpără aparate noi pentru practicarea fitness-ului în aer liber (25 de loturi). Contractul este estimat la peste 2,9 milioane lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 30 martie.

În prezent, în Cluj-Napoca, există 35 de locuri dotate cu astfel de aparate și alte 14 în școli, licee, colegii, centre de zi despre care Serviciul de Spații verzi al Primăriei susține că nu mai fac față utilizatorilor pretențioși din oraș.

Locurile de fitness publice și specializate din Cluj-Napoca au fost „realizate pe parcursul mai multor ani, unele fiind ieșite din perioada maximă de utilizare, se are în vedere evoluția permanentă de montare de aparate tot mai noi, mai performante, cu o diversitate tot mai mare în ceea ce privește posibilitățile de practicare a mișcării.

Serviciul Spații verzi are în vedere în cadrul activității sale înnoirea permanentă a dotărilor existente, achiziționarea de noi aparate, de amenajare de locuri pentru practicarea sportului în aer liber, pentru toate categoriile de vârstă, precum și achiziționarea de aparate specifice pentru o categorie de persoane defavorizate, adică pentru persoane cu dizabilități.

Continuând aceste preocupări, de modernizare a aparatelor existente care deja nu mai fac față cerințelor tot mai pretențioase din partea utilizatorilor, care au început să cunoască tipurile de aparate existente pe piață, solicitând de multe ori în mod special anumite modele de aparate, Autoritatea contractantă dorește, prin această achiziție, să modifice aspectul general al locurilor pentru practicarea sportului în aer liber, prin remodernizarea acestora cu alte tipuri și modele de aparate decât cele existente în prezent în aceste spații”, motivează Primăria intenția de a cumpăra noi aparate de fitness.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza