30 iunie, termen limită pentru plata impozitelor cu bonificația de 10%

30 iunie, termen limită pentru plata impozitelor cu bonificația de 10%
| Foto: Arhiva

Marți, 30 iunie, este ultima zi în care clujenii își mai pot plăti taxele și impozitele locale pentru anul în curs și pot beneficia de bonificația de 10% acordată de municipalitate.

Până acum și-au achitat impozitele 60% dintre persoanele fizice (în cuantum de 37 de milioane de lei) și 40% dintre persoanele juridice (36,4 milioane).

În martie a fost prelungit termenul de plată până în 30 iunie pentru parcările cu abonament destinate riveranilor din cartierele municipiului, inclusiv cele situate în parkinguri; taxa de reconcesionare a locurilor de înhumare, a căror concesiune a expirat în 2019; impozitul pe clădire, teren și mijloace de transport.

Până în 30 iunie a fost prelungit și termenul de depunere a rapoartelor de evaluare a clădirilor nerezidențiale în cazul persoanelor fizice, respectiv a clădirilor deținute de către persoane juridice. Există mai multe modalități de plată a taxelor și impozitelor.

Acestea sunt: online pe site-ul primăriei (https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/); online pe www.ghiseul.ro; cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor; prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezorerie (conturile IBAN pot consultate pe https://primariaclujnapoca.ro/taxe-si-impozite-locale/informatii-generale); direct, prin numerar sau card bancar, la ghișeele primăriilor de cartier, la primăria din Piața Unirii nr. 1, precum și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, Calea Moților nr. 7.

Comenteaza