34.000 de lei amenzi pentru comerţ neautorizat la Cluj. Tone de fructe şi legume, confiscate

34.000 de lei amenzi pentru comerţ neautorizat la Cluj. Tone de fructe şi legume, confiscate
Poliţiştii locali din cadrul serviciului inspecţie comercială au verificat agenţii economici care desfăşoară activitate de comercializare a legumelor şi fructelor în Cluj-Napoca.

Au fost verificaţi mai mulţi agenţi economici care comercializează legume şi fructe la punctele de lucru de pe străzile Horea, Craiova, Piaţa Gării şi Crinului.

În urma controalelor efectuate s-au constatat mai multe nereguli, cum ar fi expunerea şi comercializarea legumelor şi fructelor în exteriorul spaţiilor comerciale, fără deţinerea abonamentelor de comerţ stradal, respectiv a avizelor de principiu emise de către primărie şi au fost încheiate şapte procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 34.000 de lei.

Au fost confiscate 767 kg legume şi fructe comercializate în locuri neautorizate (banane, ceapă, cartofi, roşii, ardei, pere, piersici, prune, struguri). Acţiunile pentru identificarea celor care practică astfel de comerţ neautorizat continuă, atât în zona ultracentrală, cât şi în cartierele municipiului.

Comenteaza