Video 3,6 milioane de lei pentru Skatepark-ul Rozelor: "iubitori de sporturi extreme vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic"

3,6 milioane de lei pentru Skatepark-ul Rozelor: "iubitori de sporturi extreme vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic"

Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca a aprobat astăzi documentația și indicatorii tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea și extinderea Skatepark-ului Rozelor”, aflat în Parcul de agrement Rozelor (cartierul Plopilor).

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Proiectul prevede, printre altele, reabilitarea skatepark-ului existent și extinderea acestuia (cu peste 1.000 de metri pătrați - de la 1.050 de metri la 2.057,5 metri pătrați), realizarea unor zone de ședere, realizarea unui totem de intrare și amplasarea unui grup social automat.

Va fi eliminată vegetația distrusă și se vor realiza lucrări de gazonare și de plantare de vegetație perenă.
Parcul va beneficia de asemenea de un sistem de iluminat inteligent, de sistem de irigații modern și de mai multe cișmele.

Prin această investiție se urmărește revitalizarea Parcului Rozelor și redarea acestuia tineretului amator de sporturi extreme: toți clujenii vor putea să se bucure de un parc mai frumos și mai modern, iar tinerii iubitori de skateboarding vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic - mai ales că acest sport va fi introdus de anul viitor în competițiile olimpice internaționale.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3.609.728,16 lei (inclusiv TVA), iar durata de realizare a investiției este de 15 luni (3 luni proiectare și 12 luni execuție). Investiția va fi finanțată din bugetul local.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza