45 de zile pentru demolarea apartamentelor construite în parcarea la subsol. Edilul Clujului, supărat, a scăpat o înjurătură în direct

45 de zile pentru demolarea apartamentelor construite în parcarea la subsol. Edilul Clujului, supărat, a scăpat o înjurătură în direct

Dezvoltatorul bistriţean, care a făcut garsoniere din parcările de la subsolul unui imobil de pe Calea Someşeni are termen de 45 de zile pentru a le demola. În caz contrar, o va face Primăria, pe cheltuiala afaceristului. Edilul Emil Boc este extrem de supărat pe situaţia, scăpând chiar o înjurătură la o emsiune radio.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Sentința este definitivă pentru desfințare. Așteptăm doar motivarea pentru sentinței, după care el va avaea la dispoziție 45 de zile să își desființeze voluntar, dacă nu vom desfința noi toate acele lucrări pe cheltuiala lui. A durat puțin până am reușit să obținem câștig în cauză, dar am câștigat, asta este important”, a declarat edilul la un post de radio local.

Primarul a explicat că dezvoltatorii fac aceste apartamente la subsol, după ce devin propietari și termină cu procesul verbal de recepție de care se ocupă municipalitatea. Edilul arată cu degetul şi spre oamenii care locuiesc în zonă şi nu au semnalat că parcările sunt transformat în apartamente, scăpând chiar şi o înjurătură în direct.

”Pe furiș transformă subsolurile în unități de locuit, la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva ce se întâmplă, am merge și am bloca lucrurile și am face plângere penală.  Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc, că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, fu..-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute.  Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza