Update 6 milioane de lei pentru demolarea construcțiilor ilegale din Cluj-Napoca

6 milioane de lei pentru demolarea construcțiilor ilegale din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca caută o firmă care să demoleze construcțiile executate nelegal și față de care o instanță de judecată a dispus demolarea

Potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), contractul prevede execuția lucrărilor de desființare a construcțiilor executate nelegal de către persoane fizice sau juridice pe domeniul privat al acestora, iar acordul-cadru se va încheia pentru o durată de 24 de luni. Valoarea estimată a acordului cadru este de 6.024.251,88 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 20 octombrie 2022.

"La Cluj, legea este unică și se aplică pentru toți. Numai așa putem ține orașul sub control. Nu avem nimic personal cu nimeni, trebuie să ne respectăm reciproc pentru a nu ajunge într-o junglă", a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Prin acestă licitație se caută a patra firmă, care să demoleze clădirile ilegale din oraș: "Au avut de lucru și vor avea tot mai mult de lucru, pentru că au intrat mai multe procese în sentință definitivă. Durează ani până o sentință rămâne definitivă, noi nu intervenim până atunci", a punctat primarul.

Firma câștigătoare va interveni doar în cazul în care beneficiarul nu desființează de bună voie construcția în cauză.

Comenteaza