77 de persoane se află în carantină la Hotel Univers T

77 de persoane se află în carantină la Hotel Univers T
| Foto: tripadvisor.com

Hotel Univers T găzduiește în aceste zile 77 de persoane venite din Italia la Cluj și care trebuie să se supună celor 14 zile de izolare prevăzute de lege pentru că au venit din ”zone roșii” ale pandemiei provocate de coronavirus.

”Ca urmare a unei decizii a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență ni s-a solicitat să punem la dispoziție acest hotel modernizat pentru a găzdui un număr de persoane care trebuie să fie izoltate timp de 14 zile. La acest hotel pot fi găzduite pentru acest tip de izolare maxim 80 de persoane. De săptămâna trecută au fost aduse 77 de persoane care au ajuns din Italia pe aeroportul din Cluj.

Aceste persoane locuiesc în condiții de securitate cu pază. Hotelul se ocupă de toate procedurile de dezinfecție. Hotelul le asigură mâncare, pijamale, haine de schimb tot ce e necesar traiului pentru aceste 14 zile. Niciunul nu este diagnosticat pozitiv, sunt doar persoane în izolare pentru 14 zile, așa cum prevede legea”, a declarat la ZIUA LIVE, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Comenteaza