80 de noi locuri de carantinare la Hotel Univers T

80 de noi locuri de carantinare la Hotel Univers T
| Foto: tripadvisor.com

Consiliul Județean Cluj a stabilit ca Hotelul „Univers T” să găzduiască pentru izolare sau carantină cetățeni români repatriați din Italia.

Urmare a acestei decizii, hotelul aflat în proprietatea CJ Cluj va găzdui până la 80 de persoane. Primele 40 de persoane sosesc astăzi la Hotelul „Univers T”.

Tuturor celor cazați li se vor asigura alimente, medicamente, îmbrăcăminte medicală specifică, în conformitate cu hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe: „Consiliul Județean, prin instituțiile sale subordonate, subliniind aici Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și, iată, acum, hotelul „Univers T”, se află în prima linie în lupta cu acest cumplit virus. Implicarea noastră este total!”, a declaratreședintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Locurile de carantină de la Universt T se adaugă altor 2 clădiri tip cămin, pe care CJ Cluj le-a preluat recent pentru a suplimenta spațiile de carantinare necesare la nivelul județului, cu 142 de locuri.

”Vom asigura cheltuielile necesare persoanelor care vor fi cazate în această locație, astfel:  indemnizația de cazare în cuantum de 70 de lei/zi care include următoarele cheltuieli: trei mese/zi, cheltuieli cu apa, cheltuieli cu îmbrăcăminte corespunzătoare”, se precizează într-un mesaj al postat pe facebook de președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Comenteaza