A apărut Poieni TV, post public făcut de primar pe banii comunei

A apărut Poieni TV, post public făcut de primar pe banii comunei

Primarul Gheorghe Boca a decis să cheltuie 60.000 de lei în plină pandemie de coronavirus, de la bugetul local, sub pretextul informării cetățenilor prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

"Poieni TV este un serviciu local de comunicare publică prin materiale multimedia (video și foto), dar și de promovare, anunțuri și știri de interes public local", se arată pe contul de Facebook al postului de televiziune sătesc, conform Info Cluj.

În 30 martie, pe portalul E-licitație, unitatea teritorial administrativă a atribuit societății Eurolider Proiect Arad un contract privind servicii de consultanță pentru monitorizare implementare Plan de Urgență Alimentară (PUA).

"Servicii de consultanță pentru monitorizare implementare PUA Poieni. Concepție de acțiune de comunicare de vești bune în domeniul agroalimentar pe rețelele de socializare pentru prevenirea panicii în rândul populației (50 de filme în format slide show ce vor fi postate pe contul de Facebook: exemple de buni gospodari/zi postări de foto/filme cu inițiative gospodărești din țară și afară)", se arată în descrierea serviciilor prestate.

Din filmările postate până în prezent pe Facebook singurul care a reușit să fie promovat pentru cei 60.000 de lei este chiar primarul Boca. În cele șapte sate ale comunei nu există rețea de canalizare funcțională. Singura rețea a fost construită înainte de 1989 și se varsă în Crișul Repede, fără stație de epurare.  

Comenteaza