A doua oară cu noroc. Două oferte la licitația pentru Skateparkul Rozelor

A doua oară cu noroc. Două oferte la licitația pentru Skateparkul Rozelor

Două oferte au fost depuse la licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și extindere a Skateparkului Rozelor.

Este a doua procedură de licitație pe care o organizează Primăria Cluj-Napoca pentru această investiție. La licitația din luna februarie a fost depusă o singură ofertă, iar licitația a fost anulată. La cea de a două procedură, lansată la finele lunii martie, s-a înscris tot ofertantul de la licitația precedentă și încă o firmă.

Astfel au fost depuse oferte de către Sport Play Systems SRL, (subcontractant Urba SRL) și Noi2 Meister. Ofertele sunt în etapa de evaluare calificare/tehnică. Dacă ofertele vor fi considerate valide primăria ar putea alege un câștigător în cursul acestei veri.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 2,6 milioane de lei, din care circa 97.000 pentru proiectare, și 2,5 milioane de lei pentru execuție.Durata de realizare a contractului este de 15 luni din care: 3 luni pentru serviciile de proiectare şi 12 luni pentru executia lucrărilor.

Proiectul prevede reabilitarea skatepark-ului existent și extinderea acestuia cu peste 1.000 de metri pătrați (ajungțnd astfel la 2.057 metri pătrați), realizarea unor zone de ședere, realizarea unui totem de intrare și amplasarea unui grup social automat.Va fi eliminată vegetația distrusă și se vor realiza lucrări de gazonare și de plantare de vegetație perenă. Parcul va beneficia, de asemenea, de un sistem de iluminat inteligent, de sistem de irigații modern și de mai multe cișmele.

Prin această investiție se urmărește revitalizarea Parcului Rozelor și redarea acestuia tineretului amator de sporturi extreme: toți clujenii vor putea să se bucure de un parc mai frumos și mai modern, iar tinerii iubitori de skateboarding vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic - mai ales că acest sport va fi introdus de anul viitor în competițiile olimpice internaționale.

Comenteaza