A fost dată în folosință rețeaua de gaze naturale într-o comună clujeană! Lucrările au costat 1 mil. lei

A fost dată în folosință rețeaua de gaze naturale într-o comună clujeană! Lucrările au costat 1 mil. lei

Consiliul Județean Cluj continuă modernizarea comunelor clujene, prin dezvoltarea infrastructurii și asigurarea serviciilor publice necesare unui trai la standarde europene. În acest context, joi, a fost dată în folosință rețeaua de gaze naturale din localitatea Someșu Rece, comuna Gilău, recent extinsă.

Reamintim faptul că rețeaua de gaze naturale a fost extinsă pe o lungime de 9 km de la Gilău către Someșu Rece, fiind realizate 280 de branșamente.

Extinderea rețelei de gaz a devenit acum o realitate în care vor trăi cei peste o mie de locuitori ai satului. Aceasta va deservi nu doar gospodăriile, ci și instituțiile sau agenții economici care își desfășoară activitatea aici. Se știe foarte bine că zona este una accesată și de mulți turiști, datorită frumuseților naturale care înconjoară satul. Adăugând și confortul modernității, sunt sigur că Someșului Rece i se vor deschide noi perspective de dezvoltare”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Consiliul Județean Cluj a contribuit la realizarea rețelei centralizate de gaze naturale, alocând, în acest sens, suma de 1.000.000 de lei.

Proiectul, derulat de Primăria comunei Gilău, cu sprijinul forului administrativ județean, are o valoare de 3.544.247,68 lei.

Comenteaza