Acoperişurile grădiniţelor şi şcolilor din mai multe comune clujene, reparate cu fonduri de la Consiliul Județean Cluj

Acoperişurile grădiniţelor şi şcolilor din mai multe comune clujene, reparate cu fonduri de la Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a alocat o serie de fonduri în vederea reparării și modernizării școlilor din 10 comune clujene. La Cășeiu, Borșa și Suatu se repară acoperişurile grădiniţelor şi şcolilor. 

”De cele mai multe ori, primăriile comunelor nu dețin suficiente fonduri pentru a face reparații urgente la școli. Am încercat să prioritizez mereu investițiile în educație, iar rezultatele nu au întârziat să apară: performanțele elevilor clujeni ne fac mândri în fiecare an. Astfel, cu banii alocați în acest an am realizat lucrări urgente la școli din 10 comune.

Primăriile nu dețin banii necesari pentru a repara și moderniza școlile. Pentru aceasta am intervenit și am alocat suma de 900.000 de lei pentru 10 comune din județul Cluj, bani cu care am realizat câteva lucrări importante: reparații și înlocuiri de acoperișuri, reparații și înlocuiri de centrale termice, reparații și înlocuiri de autobuze școlare pentru copiii din aceste localități. Vom continua să susținem învățământul din județul Cluj”, transmite președintele CJ Cluj, Alin Tișe. 

Pentru a veni în sprijinul primăriilor care, de multe ori, nu au fondurile necesare din bugetul local, au fost alocate fonduri de la Consiliul Județean în vederea reparării acoperișurilor pentru școlile din comunele: Cășeiu, Borșa și Suatu.

Fondurile alocate de CJ Cluj în vederea reparării acoperişurilor pentru următoarele şcoli:
70 mii lei - Reparaţii acoperiş şi gard la Grădiniţa din Salătruc şi Şcoala din Caşeiu - comuna Căşeiu
17,6 mii lei - Reparaţii acoperiş Grădiniţa din comuna Borşa în urma fenomenelor meteo
55 mii lei - Reparaţii acoperiş Şcoala Suatu - comuna Suatu

Comenteaza