ADMINISTRAŢIE. Altar se duce la finala Wacken Open Air pe banii clujenilor

ADMINISTRAŢIE. Altar se duce la finala Wacken Open Air pe banii clujenilor
O sumă de 7.800 de lei, bani publici, va fi alocată trupei clujene de rock Altar, pentru participarea acesteia la finala mondială a concursului de rock Wacken Open Air Festival, din Germania. Aceasta este decizia consilierilor locali din şedinţa de astăzi. Chitaristul trupei este şi consilier local.
Proiectul de Hotărâre de Consilui Local a fost aprobată cu doar un vot împotrivă şi o abţinere. Singurul care a votat împotrivă a fost viceprimarul Radu Moisin, în vreme ce Teo Peter Jr., chitaristul trupei şi consilier local din partea PNL (foto), nu şi-a exprimat votul, fiind unul dintre iniţiatorii proiectului de HCL.

Amintim că Teo Peter Jr. a declarat în urmă cu trei zile pentru ZIUA de CLUJ căva retrage proiectul  de pe ordinea de zi, nemulţumit de faptul că este chestionat cu privire la iniţiativa sa de a cere bani publici pentru deplasarea la Wacken. Ulterior, însă, responsabilul de relaţii publice al trupei, Sonia Bercuci, a precizat că solicitarea rămâne valabilă.

Mai menţionăm că suma de 7.800 de lei ar urma să acopere integral deplasarea întregii echipe - patru membri şi două persoane din staff-ul tehnic - la finala de la Wacken.
Comenteaza