Adoptă un câine fără stăpân la Oser

Adoptă un câine fără stăpân la Oser

Cei care au luat parte sâmbătă la târgul de vechituri, celebrul Oser, au fost informați despre posibilitatea de a adopta un câine fără stăpân.

Viceprimarul Dan Tarcea a promovat, prin intermediul Facebook, programul dedicat adopției câinilor fără stăpân lansat de RADP Cluj. Regia are în subordine Centrul de Tratare și Întreținere câini fără stăpân, unde sunt câteva sute de animale. Acestea pot fi văzute pe internet (AICI), cu fotografii și detalii legate de vârstă și starea de sănătate; de asemenea, pot fi vizitate pe strada Bobâlnei.

‘’Proiectul „Adopt un câine”, promovat la piața de vechituri. Din octombrie 2018, RADP a lansat proiectul ,,Adopt un câine’’. Acesta presupune promovarea în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 7.00-13.00, pe strada Bobâlnei nr. 65, pentru cei care vizitează piața de vechituri, a programului de adopție a câinilor fără stăpân din cadrul Centrului de Tratare și Întreținere câini fără stăpân. De asemenea cetățenii pot vedea și exemplare de câini care pot fi adoptați. Adopția efectivă se poate face de către cei interesați în programul dedicat adopțiilor, respectiv de luni până vineri în intervalul orar 7.00-15.00, iar miercuri de la 7.00-17.00’’, a scris Tarcea.


Centrul de Gestionare Câini Fără Stăpân (CGCFS) este un serviciu al RADP care se ocupă de problema câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Activitatea CGCFS este finanţată cu fonduri de la bugetul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza