Aeroportul din Cluj, ajutor de stat pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemia covid

Aeroportul din Cluj, ajutor de stat pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemia covid
| Foto: Arhiva

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi acordarea de ajutoare de stat în valoare de 22,28 milioane de lei pentru aeroporturile din Cluj, Iaşi, Sibiu, Craiova şi Bacău, pentru compensarea pierderilor înregistrate ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Guvernul României a aprobat, în şedinţa de ieri, 24 septembrie, o Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind unele măsuri pentru susţinerea activităţii a 5 aeroporturi regionale, pentru compensarea pierderilor înregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 şi cauzate direct de această pandemie, în perioada martie-iunie 2020. Valoarea totală a ajutorului de stat care va fi acordat este de 22,284 de milioane de lei”, a anunţat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA).

Vor beneficia de aceste sume aeroporturile din Cluj, Iaşi, Sibiu, Craiova şi Bacău. ”Această măsură se încadrează în politica Guvernului României de sprijin acordat  companiilor afectate de criză, pentru continuarea activităţilor economice şi pentru plata angajaţilor a căror activitate a fost întreruptă temporar, potrivit planului Naţional de Investiţii şi Relansare Economică”, precizează MLPDA.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza