Foto Ale cui sunt gropile în care îşi rup şoferii roţile pe strada Borhanci?

Ale cui sunt gropile în care îşi rup şoferii roţile pe strada Borhanci?
Ale cui sunt gropile în care îşi rup şoferii roţile pe strada Borhanci?
Ale cui sunt gropile în care îşi rup şoferii roţile pe strada Borhanci?
Ale cui sunt gropile în care îşi rup şoferii roţile pe strada Borhanci?
Ale cui sunt gropile în care îşi rup şoferii roţile pe strada Borhanci?

Gropile de pe strada Borhanci îi costă scump pe unii clujeni. Aceştia ar dori să afle cât i-ar costa şi pe cei în măsură să le acopere, înainte de a ajunge cu undiţele de pescuit şi nu doar cu roţile în gropile de la intrarea din oraş. 

Vlad Iobagiu scrie pe pagina de Facebook ClujulCivic aventura cu gropile de pe strada Borhanci intitulată "Preţul unei grropi". "În 10 Februarie a apărut pe infotrafic o postare cu craterele de la intrarea în Cluj pe strada Borhanci. Am făcut o sesizare atunci pe My Cluj. Se pare că bucata respectivă aparţine de consiliul judetean Cluj.

S-au plâns cateva persoane că şi-au spart anvelopele acolo. Aseară pe la 10 îmi plimbam pitica cu maşina ca să poată adormi. Cunosc foarte bine zona , locuind în Borhanci. Era foarte marea ceaţă şi am muşcat din groapă, rezultatul a fost un cauciun taiat (cauciuc cumpărat în noiembrie 2020).

Pe marginea drumului mai erau 2 maşini cu 3 roţi sparte. O doamnă avea ambele roţi de pe o parte sparte. Am lăsat maşina acolo şi dimineaţa am mers să rezolv pana. Surpriza sau nu, mai era un băiat cu cauciucul spart acolo. Ataşez poze cu groapa, maşinile pe pana", scrie şoferul dezamăgit. 

"Oare câţi oameni şi-au spart anvelopele acolo? Oare trebuie să mergem la pescuit acolo ca să se rezolve problema? Groapa apare şi pe google street din iunie 2019. Astăzi am făcut sesizare pe mail şi la Consiliul Judeţean", încheie Vlad. 

Şi alţi clujeni care au comentat postarea atrag atenţia autorităţilor cu privire la problema gropilor pe care nu le revendică nimeni pentru a le astupa. 
"Din păcate și noi facem drumul asta de 2 chiar și 3 ori pe zi și este îngrozitor. Groapa aceea nu mai este groapa ci un adevărat crater si din păcate au mai apărut vreo 10 de la intrarea de pe centura și pana la capătul liniei 33. Am sa fac și eu o sesizare acum sper sa ne ajute cineva", scrie Alida C..
"Dacă aveţi daune din cauza drumului se pot cere despăgubiri. Nu ştiu procedura, dar ştiu că sunt care au primit", scrie Ramona C. 
"În ultima perioadă în fiecare seară când am trecut prin zona respectivă erau maşini oprite cu roţile sparte. chiar şi anul trecut. Chiar nu a sesizat nimeni până acum autorităţile? Am trimis acum şi eu email la CJ", scrie Loránd G.
"Am făcut sesizare la Primărie şi la RADP care a spus că porţiunea de drum aparţine RADPP, Directorul de la RADP a sunat şi el la Primărie să întrebe a cui e porţiunea de drum ... habarnisti pe care ii doare la banană!!!", scrie şi Kristian.
"Acolo am pățit și eu. am și fotografii! Dar a fost anul trecut. în decembrie. Să înțeleg, că de atunci NIMIC nu s-a întâmplat, în afara faptului că craterul a devenit și mai mare??? Vai și amar!", scrie Dezső S.
 

Comenteaza