Video Alin Tișe, în fața cetățenilor. Ce spune despre situația drumurilor județene din Cluj

Alin Tișe, în fața cetățenilor. Ce spune despre situația drumurilor județene din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Starea drumurilor județene rămâne în continuare una dintre cele mai arzătoare probleme cu care se confruntă Consiliul Județean Cluj. Oamenii se plâng de gropi, de lucrări prost făcute sau de faptul că nu s-a intervenit deloc pe unele tronsoane.

Liderul forului administrativ județean, Alin Tișe, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), despre situațiile problematice a mai multor drumuri din județ, care au fost semnatale de către cetățeni.

„În ceea ce privește drumul de la Gădălin spre Bonțida, care este parte a drumului Bistriței, la fel și cel de la Țaga-Geaca până la limita cu județul Bistrița, au fost contractate de societatea Napoca, iar contractele au fost reziliate. Suntem în litigiu cu această firmă.

Până atunci, am făcut procedura de selecție pentru un operator care va intra deja în aceste sectoare de drum zilele acestea. Am și semnat începerea lucrărilor. Drumul de la Călata la Mănăstireni este prins pe programul Anghel Saligny”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Liderul CJ Cluj susține că vestea pozitivă este că a fost prins și acceptat la finanțare, iar vestea „tristă” este că Guvernul încă nu a dat drumul la finanțarea concretă.

„Pe același program Saligny avem 13 drumuri județene care au o valoare estimată de peste 100 de milioane de euro. Aici mai este drumul de la Vâlcele la Aiton, o parte din drumul care merge spre Ciurila până la autostradă. De asemenea, drumul Cheile Turzii-Săndulești sau Mărișel-Măguri Răcătău.

Mai avem și un drum care va fi ca o centură prin localitatea Berindu-Săliștea Veche, respectiv prin Sânpaul până în Baciu. Totodată, Drumul Apusenilor este aproape finalizat. O să fie un exemplu de drum județean. Sunt mulțumit de lucrările de acolo, sper să și reziste în timp cu garanția pe care o avem”, a adăugat Tișe.

Comenteaza