Alin Tișe, pledoarie pentru Cluj: „Spunem cu mândrie că suntem de aici” / Cât de importantă este colaborarea cu Primăria condusă de Emil Boc

Alin Tișe, pledoarie pentru Cluj: „Spunem cu mândrie că suntem de aici” / Cât de importantă este colaborarea cu Primăria condusă de Emil Boc

Președintele Consiliului Județean Cluj susține că proiectele și direcția de dezvoltare stabilită împreună cu primăria Cluj-Napoca sunt esențiale pentru bunul mers al lucrurilor.

Liderul forului administrativ județean clujean a fost întrebat, la ZIUA LIVE, dacă a luat o decizie în ceea ce privește eventuala sa candidatură pentru un nou mandat în fruntea CJ Cluj.

Încă nu s-a luat o decizie. Nu știu încă ce voi face pe viitor. E prematur să vorbim acum. Anul viitor este timp suficient să stabilim ce vom face, la nivelul partidului. Deciziile se vor lua în partid și ne vom conforma. Anii de colaborare foarte bună cu primăria Cluj-Napoca au fost pentru mine, pe lângă o experiență extraordinară, și un moment în care am văzut că lucrurile se pot întâmplă. Cu bune și cu rele.

Eu nu spun că tot ce s-a făcut la nivelul Consiliului Județean sunt lucruri bune. Poate unele puteau fi făcute mult mai bine. Ce pot să spun este că linia stabilită de proiecte și dezvoltare pe care am gândit-o în parteneriat cu primăria se demonstrează că au fost bine gândite. Comparați Clujul cu orice alt județ. Într-adevăr, avem și părți mai puține bune: traficul, prețurile mari, etc. La un moment dat și prețurile la imobiliare se vor regla. Acum sunt exagerate, părerea mea.

Ce pot spune că am învățat în acești ani este să cred foarte mult în ceea ce poate produce acest județ, în oameni, în valorile noastre, în mediul de afaceri. Una peste alta, am început să credem în ce avem noi. Spunem cu mândrie că suntem din Cluj când mergem undeva. Există oameni care se uită cu simpatie la ce este aici”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful CJ Cluj a mai fost întrebat cât de legată sau condiționată este posibila sa candidatură de candidatura lui Emil Boc pentru fotoliul de primar al orașului de pe Someș.

N-aș spune că este condiționată. Este mult spus. Până la urmă este vorba de voința fiecăruia și de decizia partidului de a te susține. Aș spune că este de dorit să existe o colaborare și o conlucrare perfectă între cele două instituții. Acestea nu au o concurență între ele. Aș spune că nu sunt condiționate cele două candidaturi, însă este de dorit ca între primărie și Consiliul Județean să existe și pe viitor o conlucrare perfectă, o simbioză și o continuitate în acest mod de relație. Este de dorit să existe o echipă care să pună lucrurile și proiectele în mișcare” - Tișe.

 

Comenteaza