Şantierul Blaga, în ultima lună. Boc: "De Ziua Naţională, stau cu chitanţierul"

Şantierul Blaga, în ultima lună. Boc: "De Ziua Naţională, stau cu chitanţierul"
| Foto: Facebook/Stiri din Trafic Cluj

Lucrările de modernizare din Piaţa Lucian Blaga trebuie finalizate la sfârşitul lunii noiembrie 2020. 

"Se lucrează intens în Piaţa Blaga pentru finalizare şi deja, de azi noapte, am intrat şi pe Napoca. Sper ca firma să îşi onoreze obligaţiile contractuale până în 30 noiembrie, pentru întregul şantier. De Ziua Naţională stau cu chitanţierul. La Cluj, le-am spus tuturor, nu ştiu ce faceţi voi în alte oraşe sau în alte zone ale europei, dar noi vă cerem doar două lucruri, lucrări de calitate şi respectarea termenelor stabilite", a declarat edilul Boc. 

Lucrările de modernizare vizează Piața Blaga și  străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac și Republicii până la intersecția cu strada Avram Iancu. Lucrările sunt executate de asocierea SC Diferit SRL – Starcom Exim SRL, valoarea contractului este de 20.592.463, 79 lei fără TVA.

Piața Lucian Blaga va avea patru benzi. Strada Petru Maior, trei. Strada Napoca va fi redusă la două benzi, la fel și strada Republicii, până la intersecția cu Avram Iancu. Se va extinde spațiul pietonal, în fața Casei de Cultură vor fi o piațetă, piste de biciclete, un stand de taxi și un loc destinat parcării unui autocar, la nevoie. De asemenea, un stand de taxi va fi amenajat și în fața cafenelei Croco. 

Etichete
Comenteaza