Apocalipsa garajelor de tablă. Peste 500 se demolează!

Apocalipsa garajelor de tablă. Peste 500 se demolează!
Apocalipsa garajelor de tablă. Peste 500 se demolează!

Primăria a pornit bătălia împotriva garajelor. Apocalipsa acestor construcții temporare din tablă a fost anunțată de mai mulți ani, dar se materializează de anul acesta.

Primul pas a fost demolarea unor structuri de pe strada Brateș, 29 la număr. Dar lucrurile nu se opresc aici. Viceprimarul Dan Tarcea a explicat care sunt pașii următori.


”Pe Brateș am demolat 29 de garaje, care erau neautorizate, iar acum se mai desființează alte 35, autorizate. Am dorit să avem coerență. Acolo s-a și început amenajarea locuri de parcare”, a spus Tarcea. Acesta a anunțat că, în perioada următoare, totalul garajelor desființate va urca spre 500.


”Vor fi demolate garaje pe amplasamentele celor trei parkinguri care vor fi construite, începând de anul viitor, în Mănăștur. La fiecare dintre proiecte se va renunța la câteva sute. De asemenea, am notificat 98 de proprietari de garaje de pe strada Parâng. Opt dintre acestea au fost deja desființate. În total, cam 500 de garaje urmează să fie demolate”, a subliniat Tarcea.


Dacă adunăm toate cifrele, suma e chiar mai mare: 60 de garaje pe Primăverii 20, 106 pe Primăverii 8, 205 pe Mogoșoaia 7, 64 pe Brateș, 98 pe Parâng, adică 533 de garaje care devin istorie.

Comenteaza