Apostu îi cere lui Udrea înăsprirea legislaţiei împotriva construcţiilor ilegale

Apostu îi cere lui Udrea înăsprirea legislaţiei împotriva construcţiilor ilegale
Apostu a înaintat ministrului o listă cu propuneri pentru a întări puterea administraţiei publice în domeniul construcţiilor ilegale.
Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, vrea modificarea legislaţiei privind construcţiile ilegale şi i-a înmânat în acest sens ministrului Dezvoltării, Elena Udrea, o listă cu propuneri pentru a întări puterea administraţiei publice în domeniul construcţiilor ilegale.

“Am constatat din experienţă că este nevoie ca legislaţia să fie mai fermă în privinţa modalităţilor prin care se pot stopa şi desfiinţa construcţiile ilegale”, a explicat Apostu într-un comnicat de presă.

Evenimentul vine după ce ieri Apostu a trimis o scrisoare deschisă mai multor instituţii publice, între care Tribunalul şi Inspectoratul de Stat în Construcţii, în care reclamă construirea ilegală a unui bloc pe strada Bucureşti.

Udrea s-a aflat astăzi la Cluj, pentru a semna cererea de acceptare de finanţare pentru lucrările de reabilitare a liniei de tramvai şi de modernizare a parcului central.


Comenteaza