Foto Asfalt „ca în palmă” pe un drum județean din Cluj! Cum arată

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de întreținere curentă și periodică derulate pe drumul județean DJ 109V Pădureni – Satu Lung – Giula – DJ 109S.

În ansamblu, lucrările de întreținere au vizat un tronson în lungime de 8,772 kilometri situat între km 6+600 și km 15+372, fiind, totodată, asfaltat un sector de cca. patru kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 11+400 și 15+372.

Infrastructura rutieră rămâne o prioritate a Consiliului Județean, astfel că vom continua să intervenim pe drumurile pe care le avem în administrare pentru a asigura condiții normale de circulație. Importanța drumului județean 109V este dată de faptul că facilitează accesul către zona metropolitană, pe direcția Chinteni – Cluj-Napoca”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, în cadrul lucrărilor de întreținere au fost executate, de asemenea, și lucrări constând în completarea acostamentelor, reprofilarea drumurilor laterale și tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

Comenteaza