Asfalt de 2,6 milioane de euro pe drumurile judeţene din Cluj

Asfalt de 2,6 milioane de euro pe drumurile judeţene din Cluj
Guvernul Ponta a alocat 11,9 milioane lei (aproximativ 2,6 milioane de euro) pentru modernizarea și repararea drumurilor județene din Cluj.

Această alocare vine după ce în luna august, în urma rectificării bugetului național, județul a primit o suplimentare a sumelor defalcate din TVA pentru drumurile județene în sumă totală de 7.163.000 lei.

„În contextul în care mai există câteva zile în care se poate lucra la drumurile județene, este necesară o ședință extraordinară pentru a repartiza sumele respective, astfel încât cel puțin o parte din problemele de infrastructură să fie rezolvate", a declarat preşedintele PSD Cluj, consilierul judeţean Remus Lăpușan.

Liderul social-democraţilor clujeni este de părere că reabilitarea drumurilor judeţene ar trebui să fie o prioritate și pentru cei din PNL.

"Le solicităm să lase certurile interne deoparte și să lucreze în interesul cetățeanului. Le reamintim că vina pentru întârzierile care privesc reparația drumurilor județene le aparține. Nici în acest moment drumurile județene pentru care au fost repartizate sume în luna august nu au început să fie reparate, cele mai bune exemple fiind DJ 109V Pădureni - Satu Lung și DJ 161E Hodaie - Valea Caldă - Feldioara", au arătat reprezentanţii PSD. 

De altfel, la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, de la sfârşitul lunii octombrie, au luat parte câteva zeci de locuitori ai comunei clujene Chinteni, care au cerut membrilor forului administrativ judeţean să li se repare drumurile judeţene din comună, aflate într-o stare dezastruoasă.

Comenteaza