Asfalt pe un nou tronson al drumului Someşul Rece - Râşca

Asfalt pe un nou tronson al drumului Someşul Rece - Râşca
Consiliul Judeţean anunţă că a fost finalizată asfaltarea unui nou tronson al drumului judeţean DJ 107N Someşu Rece - Gura Râşca.

În cadrul programului de lucrări de investiţii care vizează modernizarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere a judeţului Cluj, a fost finalizată asfaltarea unui nou sector al drumului judeţean DJ 107N Someşu Rece - Gura Râşca, lungimea tronsonului modernizat şi reabilitat totalizând, în acest moment, peste 3 kilometri, informează reprezentanţii instituţiei într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, pe drumul judeţean DJ 107N au fost executate lucrări ample şi complexe care au vizat refacerea platformei de drum şi a stratului rutier, de la fundaţie până la aşternerea celor două covoare de asfalt, respectiv binder şi strat de uzură.

„Aceste lucrări de reabilitare executate în profunzimea drumului vor avea, cu certitudine, un grad sporit de durabilitate şi vor contribui la o mult mai bună punere în valoare a potenţialului economic şi, în special, turistic al acestei zone", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Comenteaza