Au demarat lucrările pe Drumul Județean Gherla – DN16

Au demarat lucrările pe Drumul Județean Gherla – DN16

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de întreținere pe Drumul Județean nr. 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – DN16. Acestea vizează mai multe sectoare de drum situate pe un tronson de 38 km, de la kilometrul 1+400 până la kilometrul 39+200.

Lucrările constau în plombări, burdușiri, completarea sau aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, a şanţurilor şi a rigolelor. Totodată, urmează a fi așternut covor asfaltic pe două sectoare de drum totalizând 24,4 km, între pozițiile kilometrice 1+400 și 4+200, respectiv între km 17+600 și km 39+200.

În această fază a lucrărilor se acționează concomitent, pe ambele direcții, executându-se  plombări și burdușiri pe direcția Gherla – Fizeșu Gherlii, respectiv lucrări pregătitoare în vederea asfaltării pe direcția DN 16 – Geaca - Țaga.

Îmbunătăţirea infrastructurii acestui drum judeţean va contribui la asigurarea unei circulaţii în condiții normale și de siguranţă. Totodată, vor fi create, în acest fel, noi oportunităţi de dezvoltare a zonei, cunoscute pentru rețeaua de lacuri de pescuit de agrement.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza