Au fost demarate lucrări de întreținere, cu asfaltare, pe drumul judeţean 103K Căpușu Mare - Râșca

Au fost demarate lucrări de întreținere, cu asfaltare, pe drumul judeţean 103K Căpușu Mare - Râșca

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 103K Căpușu Mare - Râșca au demarat lucrări de întreținere care vizează un sector de drum în lungime de peste 18,5 kilometri, de la kilometrul 9+435 până la kilometrul 27+955.

Din acest total, pe un sector de drum în lungime de 10 kilometri, cuprins între kilometrul 17+955 și kilometrul 27+955, lucrările de întreținere se vor finaliza cu așternerea unui nou covor asfaltic.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța acestor lucrări e dată de faptul că drumul judeţean 103K reprezintă o rută de acces alternativă, diferită de cea pe care o oferă drumurile naţionale, spre una dintre cele mai importante zone montane şi turistice din judeţ, staţiunea Fântânele – Beliş”.

Lucrările vor consta în plombări, tratarea burdușirilor, realizarea de șanțuri și acostamente, completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea și prelungirea podețelor precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

În această fază se realizează șanțuri și tratarea burdușirilor precum și tăieri de lăstăriș și vegetație din vecinătatea căii de rulare în vederea asigurării frontului de lucru.

Etichete
Comenteaza