A fost finalizată asfaltarea pe un drum judeţean de la limita cu Sălajul

A fost finalizată asfaltarea pe un drum judeţean de la limita cu Sălajul

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe Drumul Județean nr. 109A - DJ 108B, Ciubăncuța – Ciubanca – limita cu judeţul Sălaj.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Acestea au vizat sectorul cuprins între kilometrul 56+000 și kilometrul 57+300, cel care face legătura directă cu județul Sălaj, în condițiile în care lucrările de întreținere curentă și periodică, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de 8,8 km, de la kilometrul 48+500 până la kilometrul 57+300.

În prealabil, au fost executate lucrări constând în realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, realizarea de șanțuri și podețe, precum și de desfundare a podețelor existente, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare şi așternerea de strat de balast stabilizat pe toată lungimea sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare.

De asemenea, pentru completarea lucrărilor de întreținere vor fi executate lucrări constând în plombări și burdușiri pe restul sectorului de drum asfaltat în cursul anilor precedenți, realizarea de acostamente, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza