Au început lucrările de extindere a rețelei de apă a localității Gârbău

Au început lucrările de extindere a rețelei de apă a localității Gârbău

Vineri, 4 decembrie a.c., au început lucrările de modernizare a infrastructurii edilitare din localitatea Gârbău, județul Cluj, respectiv de extindere a rețelei de alimentare cu apă.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „E un nou pas înainte pe care îl facem spre ambițiosul obiectiv pe care l-am asumat, acela al racordării cât mai rapide a județului Cluj, în proporție de 100%, la apă în sistem centralizat. Pentru aceasta, alături de sumele impresionante pe care le-am atras de la Uniunea Europeană, folosim și fonduri proprii, special alocate de Consiliul Județean și de compania noastră de apă”.

Lucrările de execuție constau în realizarea unei rețele de distribuție a apei în lungime de 1,6 km. De asemenea, vor mai fi amenajate circa 70 de branșamente la imobilele care, în acest moment, nu beneficiază de acest serviciu public. Potrivit contractului, termenul de finalizare a investiției este de șase luni.

Finanțarea lucrărilor este asigurată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare constituit de Compania de Apă Someș și Consiliul Județean Cluj în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza