Au început lucrările de înlocuire a rețelei de apă într-o localitate clujeană

Au început lucrările de înlocuire a rețelei de apă într-o localitate clujeană
| Foto: Facebook.com/cjcluj

În valoare totală de 1.891.796 lei, proiectul prevede realizarea unei conducte de distribuție a apei în lungime de 2,8 km precum și a 175 de branșamente la imobile.

Compania de Apă Someș S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj are calitatea de acționar majoritar, a demarat lucrările aferente contractului „Înlocuirea rețelei de apă potabilă pe strada Mică, localitatea Luna de Sus, comuna Florești”.

„Modernizarea infrastructurii de apă rămâne o prioritate a Consiliului Județean. Acordăm o atenție deosebită investițiilor în acest domeniu astfel încât toți clujenii să beneficieze de servicii de utilități publice la standarde europene, cu toate facilitățile ce decurg de aici”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările au o durată de execuție de maxim trei luni de la data începerii și sunt finanțate din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Compania de Apă Someș S.A. și Consiliul Județean pentru derularea acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comenteaza